Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

ΠΡΙΝ ΑΛΕΚΤΩΡ ΛΑΛΗΣΕΙ...


Πριν από μια ακριβώς εβδομάδα, γράφαμε στην ανάρτηση ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΠΙΣΩ… σχετικά με το Μαρούσι: Τώρα στο Μαρούσι πως θα συνυπάρξουν το βύσμα του Δημήτρη Κ. και ο αρχιρουφιάνος του Πατρικ,θα το δούμε στην πορεία.
Ελπίζουμε μόνο να μην αρχίσουν να δημιουργούν ο καθένας την κλίκα του όπως είθισται και να μην αρχίσουν τις απολύσεις προσπαθώντας να απογαλακτίσουν το κατάστημα από τους ανθρώπους που θεωρούν ότι είναι του προηγούμενου GF 

Μέσα στην εβδομάδα που ακολούθησε, διακόπηκε η συνεργασία με τον Admin του καταστήματος,ο οποίος είχε προσληφθεί από τον προηγούμενο GF,που επίσης έχει απολυθεί.
Ανακοίνωση φυσικά δεν εστάλη καθώς η εταιρεία αποφεύγει τέτοιου είδους ανακοινώσεις.
Θα έρθει φυσικά για τον αντικαταστάτη του ή και για τον απολυμένο με μεγάλη καθυστέρηση όπως συνηθίζεται.
Είναι πλέον τόσο προβλέψιμες κάποιες καταστάσεις στην εταιρεία ,που αν δεν είχαν κόστος σε δουλειές ανθρώπων θα γελάγαμε.
Αλλά μάλλον είναι για κλάματα.
Όταν απολύεται  κάποιος, ανεξαρτήτου θέσης, πρέπει ο GF να δικαιολογήσει  την απόφαση του σε κάποιο ανώτερο του, ή απολύει με τις γνωστές λογικές ΄΄αυτή δεν μου ΄΄έκατσε΄΄ να φύγει ή αυτός ανακάλυψε ότι τα ΄΄παίρνω΄΄ και δεν δέχεται να συμμετάσχει στις δουλειές που έχω στήσει ή σκοπεύω να στήσω, άρα φεύγει.΄΄?
Ακόμα και αν υπάρχει  σοβαρός λόγος που επικαλείται ο GF, υπάρχει κάποιος που ελέγχει αν αυτό ισχύει ή απλώς μένει η ρετσινιά στον απολυμένο από αυτά που σκοπίμως διαρρέοντα από τα γνωστά παπαγαλάκια των κεντρικών?
Η απλώς οι καινούριοι GF δεν αισθάνονται ασφάλεια να έχουν δίπλα τους ανθρώπους της προηγούμενης διεύθυνσης?
Ένα άλλο ερώτημα που προκύπτει είναι αν αποφάσισαν και οι δυο GF την απόλυση, ή είναι απόφαση του Andreas ο οποίος κάπως έτσι ξεκίνησε τη διάλυση της Λάρισας?
Ή μήπως είναι απόφαση του έτερου GF προκειμένου να εξυπηρετήσει κάποια κοπέλα?
Ποτέ επιτέλους οι εργαζόμενοι σε αυτή την εταιρεία θα κρίνονται από τη δουλειά τους και μόνο και όχι αν ανήκουν σε κλίκες?
Μέχρι πότε μια χούφτα άχρηστοι θα βουλιάζουν την εταιρεία?