Κυριακή 4 Απριλίου 2010

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ,ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ,ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

ΣΧΟΛΙΟ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ

Ειλικρινα μπραβο για την προσπαθεια σας,ειμαι ενας πρωην εργαζομενος στην εταιρεια αυτη,δυστυχως οταν δουλευα εκει δεν ηξερα την υπαρξη αυτου του μπλογκ..Οσα λετε ειναι αληθεια..και λιγα λετε θα ελεγα..ο Στεφανος Δ. σε καθε τμημα στη συγγρου ειχε βαλει και εναν δικο του υπαλληλο απο το περιστερι..οσοι ειμασταν απο αλλα ΜΜ εκτος περιστεριου ειμασταν παρεισακτοι..καθοταν συνεχεια στο γραφειο του και σπανια εβγαινε εξω,στο στησιμο του μαγαζιου ηταν ολο γλειψιμο και γελακια επειδη μας ειχε αναγκη,οταν ανοιξε το μαγαζι αλλαξε τελειως..ο Στελιος Γ. ειναι ΑΣΧΕΤΟΣ εντελως,βλαχαδερο που το παιζει και αυστηρος..ο παυλος Μ ειναι οτι χειροτερο εχω συναντησει οσα χρονια δουλευω απο θεμα χαρακτηρα..επισης οι περισσοτεροι HEAD φοβουνται να σηκωσουν κεφαλι,ασε που καποιοι απ αυτους δεν ειναι καλυτεροι απ αυτους που ανεφερα ποιο πανω..

ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ

Τα χρήματα που αποδίδουν υποχρεωτικά τα καταστήματα στα κεντρικά,πόσα ειναι?
Με ποιανού ευθύνη τα διαθέτουν και που?
Τα χαλάνε ολα,περισευουν,μπαινουν στην ακρη για μια δυσκολη στιγμή?

Η ΕΥΚΟΛΗ ΛΥΣΗ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ-ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ

Και επειδή σχεδόν κανένας διευθυντής δεν εχει καποιο λύση να προτείνει για την αντιμετωπιση της κρίσης,ουτε κανείς φυσικά θα πει τα πράγματα με το ονομά τους στο καινούριο αφεντικό, η λύση που θα προτείνουν ειναι απολύσεις.
Και φυσικά,υπάρχουν καποιοι που ανεξάρτητα αν αποδιδουν ή οχι,ειναι στη λιστα αυτών που δεν απολύοντε ποτέ γιατι ειναι βύσματα,φιλοι,συγγενείς,ρουφιάνοι,ερωμένες που οι διευθυντές δεν τους πειράζουν.

ΦΤΥΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΤΡΩΓΑΝ...

Τώρα λοιπόν οι περισσότεροι διευθυντές εχουν επιδοθεί σε εναν αγώνα ποιος θα αποκυρήξει πρώτος τον Πατρικ.Και ποιος θα γινει δουλικότερος στο καινούριο αφεντικό.
Διοτι αν κριθούν με τα νουμερα,οι μισοί τουλάχιστον θα πάνε σπιτι τους.
Φυσικά και για αυτή την κατάσταση φταιει ο Πατρικ,διοτι δεν απέλυσε ποτε κανένα διευθυντή,παρόλα οσα εκαναν,τους ειχε με πλουσιοπάροχους μισθούς και αυτοκίνητα των 50.000 ΕΥΡΩ ο καθένας.

ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο PATRICK V.ΕΙΝΑΙ (?) ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ...

Πριν απο αρκετο καιρο ειχαμε κάνει μια ανάρτηση με τιτλο FOR MR P.V που γράφαμε σε γενικές γραμμές οτι οι διευθυντές για οτιδήποτε κανουν χρησιμοποιουν το ονομα του Patrick V.Και τις περισσότερες φορές,κάνουν πράγματα σε βάρος των εργαζομένων και λενε οτι αυτή ειναι η εντολή του Patrick V.
Είτε ο Patrick V. δεν ηξερε τι γινόταν ή ηξερε και δεν εκανε τιποτα,η ευθύνη τον βαραίνει.Διοτι,αυτός ειναι που δεν εκανε τιποτα οταν:
Ο Στεφανος Δ. δήλωνε κλοπη 60 μεγάλων λευκών συσκευών (ψυγεία,κουζίνες,πλυντηρια) και 200 κινητών και περναγε σαν κατι φυσιολογικό!
Ο Στέλιος Γ. ετρωγε τις υπερωρίες των εργαζομένων και ελεγε οτι αυτή ειναι η εντολή του Patrick V.
Ο Παυλος Μ. φορτωνε το καταστημα με τεράστια αποθέματα για να τα εχει καλά με τους προμηθευετές,αντι να προασπίζει τα συμφέροντα της εταιρείας.
Ο Στέλιος Μ. εβγαζε ενα τεράστιο ελλειμα που το φόρτωνε στις ''κλοπές'' και περναγε επισης σαν κατι φυσιολογικό.
Στη Συγγρού απελυαν κοσμο σωρηδον και αλλοι με την απειλή οτι δεν θα ξαναβρούν δουλειά εξαναγκάζονταν σε παραιτηση,και δεν εκανε σε κανέναν εντύπωση.
Αλήθεια,αφου σε καθε απόλυση ενημερώνοντε τα κεντρικά,δεν ηξερε ο Πατρικ τι γινότανε ή δεν τον ενημέρωνε κανείς?
Και βέβαια ειναι υπευθυνος για το γερμανοφωνο κομμάτι της εταιρείες στα κεντρικά που παταει για δουλειά οτι ωρα θέλει,δεν κάνουν τίποτα,οτι ωρα θέλουν φευγουν και συμπεριφέροντε στο προσωπικό στα καταστήματα λες και τους κάνουν χάρη!