Κυριακή 15 Αυγούστου 2010

ΣΧΟΛΙΑ

Θα θελαμε να επισημανουμε ανα θεμα το οποιο μπορει να δημιουργήσει προβλημα στο blog.
Οπως ολοι γνωρίζετε,τα σχόλια στο blog ειναι ελευθερα,και ο καθένας μπορεί να γραφει την αποψή του οποια και να ειναι αυτή.
Δεν εχουμε ενεργοποιησει τη λειτουργια που το σχόλιο πρεπει να παρει πρωτα εγκριση και μετα να δημοσιευθει ή να πρεπει καποιος να δώσει ονομα (εστω και ψευτικο) και e-mail προκειμένου να δημοσιευθει το σχόλιο αφου πρώτα θα ελεχθεί.
Θα θελαμε να ζητήσουμε απο ολους να μην υπάρχουν βωμολοχίες και απρεπή σχόλια.
Πρώτον,γιατι θα ευτελιστει το blog και θα χαρακτηριστει ως χωρος ανταλλαγής υβρεων.
Ετσι,τα σχόλια θα χάνοντε μεσα στον ορυμαγδό ασχετων σχολίων και καποιοι θα αποφασίσουν να μην ξανασχολιάσουν ή να μη το διαβάσουν.
Δευτερον,ξεχωρα οτι καποιο επιθυμούν να γινει αυτό ωστε να απαξιωσουν το blog απο χωρο ελευθερης εκφρασης των εργαζομένων σε χωρο ανταλλαγής υβρεων,υπάρχει και το πρόβλημα οτι αν ενα blog περιεχει στα σχολια ή οπουδηποτε,βωμολοχίες πρεπει αναγκαστικά να μπει στην αρχή του το σημα οτι εισερχεστε σε χώρο ακαταλληλο για ανηλίκους με αποτελεσμα καποιο να νομισουν οτι ειναι κατι αλλο απο αυτο που πραγματικά ειναι.
Μην πεφτετε στην παγίδα αυτων που επιθυμουν την απαξίωση του blog για ευνόητους λογους.
Θα αναγκαστούμε να καταφυγουμε στη λυση οπου θα απενεργοποιήσουμε τα σχόλια,και θα δημοσιευουμε τα παντα,αρκει να εχουν σταλει με e-mail,ωστε να μην κατηγορηθούμε για λογοκρισία,γιατι απο τα σταλθέντα ο καθένας θα μπορεί να δει οτι δημοσιευσαμε το e-mail ακριβως οπως το εστειλε.
Ενω αν ενεργοποιήσουμε την εγκριση των σχολίων πριν τη δημοσιευση,καποιοι θα ισχυριστουν οτι τα λογοκριναμε καθώς το συστημα δεν κραταει αντιγραφα των σταλθέντων σχολίων προς εγκριση κσι δημοσιευση.
ΤΟ blog ειμαστε ολοι εμεις.
Προστατεψτε το.