Κυριακή 11 Ιουλίου 2010

ΠΟΙΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ?

Για ακομη μια φορά,στην εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ υπάρχει αρθρο στο οικονομικο ενθετο σχετικά με τον Κωτσόβολο,που σε καιρό κρίσης κανει επενδυση 15 εκατ. καθώς μετατρέπει ολα τα καταστήματα ELECTROWORLD σε Κωτσόβολος και μετατρεπει την ELECTROWORLD σε online καταστημα.
Ειναι τοσο αστείο το αρθρο,που γραφει οτι η κερδοφορία της Κωτσόβολος ειναι μεσα στα ορια που ειχαν ορίσει,χωρις φυσικά να την αναφερουν!
Απο την αλλη,γραφουν οτι ο Κωτσοβολος ειναι μακραν πρώτος απο τη MEDIA και πως οι Γερμανοι εχουν κτυπηθεί απο την κρίση και δεν μπορουν να κανουν νεες επενδυσεις,δηλαδή να ανοιξουν νεα καταστήματα.
Ειναι πραγματικά αξιο απορίας,καθως δεν ειναι η πρώτη φορά που στη συγκεκριμένη εφημερίδα γραφεται ''οικονομικο'' αρθρο για την Κωτσοβολος,παντα βεβαια συνοδευόμενο απο απαξιωτικά σχόλια για την δευτερη εταιρεια,αν καποιος απο την εταιρεία τα διαβάζει αυτά.
Και αν ναι,ποια ειναι η αντιδραση της εταιρείας και ποιες οι διασυνδεσεις και επαφές της εταιρειας στο χωρο των εφημερίδων?
Οι ανθρωποι στα κεντρικά που ειναι εποφορτισμένοι με αυτά τα θέματα ειναι μονο για να φερουν τον τιτλο και να κάνουν δημόσιες σχέσεις?
Δεν πλήτουν αυτά τα αρθρα την εταιρεία και την δημοσια εικόνα της?
Τα λένε αυτά στον Πιτερ ή τα κρύβουν μαζι με πολλά αλλα?